söndag, februari 01, 2009

De ögonen!

De ögonen och en stjärnklar kväll.....

Shaun Sipos är såååå HOT.
(Jo, jag är barnslig, jag vet....Faaast han är bara 4 år yngre än mig, så ganska lovlig är han väl?)

En av de bästa serierna de gjorde och så la de ner den efter en säsong..... (Unbelivable)

Måste bara säga att killen som blir slagen i huvudet av sin bror i början är sååååå lik vår grannes son. Skrämmande lik till och med.

Söndagen slut!

Då har även den här helgen gått till historien. Kanske inte som den roligaset men inte heller den tråkigaste. Jag har fått en del gjort, men inte riktigt det jag skulle. Jag har tvättat två maskiner tvätt, strykt all torr tvätt och jag har börjat röja lite på undervåningen. O´s hyla har jag inte hunnit med och i morgon kommer det bli svårt att hinna med det också, men kanske på tisdag.

På tisdag tänkte vi ta oss en titt efter en ny diskmaskin. Vi har kommit fram till att vi stressar runt för mycket för att hinna stå och diska också. Det fungerar bara inte. Om det blir en billig eller lite dyrare vet vi inte ännu. Det är det vi ska kolla upp på tisdag.

På tisdag är det också dax för Me and I - Party. Jag längtar!

Söndag!

Då var det söndag igen då. Har precis vaknat här och ska fixa frukost till L & O. T är kvar hos grannen sedan i går. Deras äldsta dotter är född samma år som T och de har gått på dagis ihop innan. Tror nog att det är T´s bästa kompis.

När vi har ätit frukost sedan så ska jag ta mig an en hög med stryktvätt och sedan när maken har gått upp ska jag ge mig på O´s ena vägghylla som är på väg ner. Skulle ha gjort det långt tidigare man tid och ork har inte funnits, men nu måste jag ta tag i den ser jag.

Annars vet jag inte vad dagen kommer att erbjuda, det får tiden utvisa antar jag.

Förresten så står jag kvar på samma vikt i dag som i måndags. D.v.s 73,8kg. Det var ju märkligt vad det skulle vara svårt den här veckan då!!!