torsdag, februari 19, 2009

Halsont!

Jäkla skit. Börjar nog bli lite dålig. Har en aning ont i halsen, men mer som att det retar. Får verkligen hoppas att det inte blir sämre. Vill ju kunna gå på bio med barnen på lördag nu när vi berättat för barnen och bokat biljetter och allt. Håller tummarna!

Är lite irriterad över att vår digitalbox fortfarande inte kan spela in texten på programmen ordentligt. Det är som att spela roulett. Ibland får man text och ibland inte. Har ändå fått ny mjukvara installerad och allt. :( *depp*

Idag vägrade den spela in två program samtidigt också. Det har man kunnat göra innan. Gaahhhh! Dagens i-landsproblem, jag vet, men det är störigt som fan i alla fall.

Bolt!

På lördag ska jag och maken gå på bio med ungarna. Bolt blir det. Har bokat biljetter nu! Men fasiken vad dyrt det är. 90kr för en vuxen att se en barnfilm är enligt mig skandal. Ja, ja det är bara att stå ut.

Här i skåne fortsätter snön att falla. En aning tråkigt är det faktiskt. Jag är ingen vintermänniska. Jag vill ha vår, sommar och sol. Men det är i alla fall bara 31 dagar kvar till våren sägs det. Man får vara tackasam. Jag behöver verkligen mer sol för att få energi. Är sååå trött. Orkar inte ens uppdatera här som jag brukar. Som tur är så börjar det ju i alla fall bli ljusare och ljusare. På morgonen behöver man inte längre pannlampa för att hitta ut till bilen och på kvällarna är dat faktiskt fortfarande ljust när man käkar middag. Nice!

Det är lite synd att man inte är i Ängelholm nu. Där kostar bensinen bara 7,11 kr/liter i en timme mellan 10,53 och 11,53. Bara för att Shell har gått ihop med 7eleven.