onsdag, januari 14, 2009

Första gitarrlektionen

T var på sin första gitarrlektion i går. Hon tycket det var väldigt kul. Hoppas det håller i sig. Första låten de fick lära sig heter tydligen Köttbullar med lingonsylt. *S* Hon övade lite på den när hon kom hem och L satt som fastklistrad och bara lyssnade. Mer, mer sa han hela tiden. Sedan ville han att T skulle spela en annan låt, men det kunde hon ju inte och då blev han lite putt.

T spelar samtidigt som en kille som heter Fabian, först tyckte hon det ar lite pinsamt men nu tycker hon det är helt ok. Precis som i Eva och Adam säger hon. Hon är ju rolig den ungen.

Neråt

Tvångstankarna slog till även idag och jag var tvungen att ställa mig på vågen i morse igen. Neråt denna gång. 75,2kg. Vet att det inte är en garanti för att det blir ett minus totalt sett på måndag, men jag får i alla fall vara glad för stunden.

Har förresten fått en ny låt på huvet. Den har ett verry nice sound faktiskt. Första gången jag hörde den gillade jag den inte alls men nu är den fast. Tyvärr är inte videon med i denna då den inte gick att bädda in, men vill ni se videon så finns den här.