lördag, juni 20, 2009

Midsommaren är över!

Jaha, då var även denna midsommaren över och nu går det onekligen mot mörkare tider igen. Suck! Ja, jag vet att det låter pessimistiskt, men sommaren har ju inte ens börjat - å så är den nästan slut. *muttrar*

I dag har jag köpt biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen till den 16/7. Dagen efter premiären fick det bli för det fanns i stort sett inga biljetter kvar till den 15/7. Nu får vi bara hålla tummarna att vi inte lir sjuka eller nåtk, men det ska vi väl inte bli hoppas jag.


Lite abstinens har jag också. Skulle installera om datorn och när jag skulle installera XP igen så är skivan för repig så det går inte =(. Kan inte köra Vista på min för den har alldeles för lite internminne för det. Man kör inte Vista på en dator med mindre än 3GB minne. Nåja, jag får använda makens dator så länge, men jag gillar egentligen inte det. Han har så konstiga inställningar m.m.

Så nu sitter jag och funderar om jagt ska köpa ett nytt XP eller om jag ska köpa ny dator.... Får se hur jag gör, men det lutar nog mot en ny dator tror jag.


En mörklila Vaio hade väl inte varit helt fel? Jo, den har ett stort fel. Den har bara 14.1" skärm.