måndag, mars 02, 2009

Svar på tal!

I bland kan man knapt hålla sig för garv...

Jag: -men måste ni dra fram ALLA grejer på rummet kan ni inte bara leka med en sak i taget och sedan städa efter er?
Sonen: -Näe, vi är ju barn!

Vad svarar man på det?

Veckans film v10 - Patrik 1,5

Den här veckan så får Patrik 1,5 chansen att bli veckans film. Den var sådär. Den började ganska bra men sedan blev det liksom inget mer.... Även om den hade både humor och seriösa toner så kunde det ha blivit bättre.... Fast det är klart. Den kunde ha varit mycket sämre också.

Mer om filmen kan ni läsa här:

Veckans ord! v9

Å veckans ord blir såledeles........ GYMPADDA!


Utseénde & Gympaddor!

Har i helgen haft en konversation på IRC med en gammal "vän", kan kalla honom "Slo". Vi har inte hörts av på ca 4,5 år så det var kul att prata lite. Vi konstaterade att jag fortfarande var i samma förhållande som sist och han var fortfarande singel.

Slo ansåg att han nog var för ful för att få någon medan jag menade att det finns någon för alla. (Jag själv är ju ett lysande exempel).

Medan vi pratade om detta så hade tydligen både Slo och jag Rambo igång på TV:n och han frågade om jag såg honom (Rambo) när han bara var i kalsongerna. Min spontana reaktion på det var: Ja, å inte fan blev han sexigare för det! För näe, jag kan inte tycka att Slye är varken snygg eller sexig.

Slo frågade då efter någon jag tyckte såg sexig ut och jag svarade Paul Walker. Svaret jag fick på det var.... Den Gympaddan! Varför faller alla tjejer bara för dessa överspända killar. Det fick mig att börja fundera lite.

När en person frågar mig om hur en sexig person ser ut så svarar man ju automatiskt en skådis, artist eller liknande. Varför? Jo, för att den andre ska veta vem man pratar om. Hade jag i det här läget i stället svarat: Makens jobbkollega! så hade han ju inte kunnat se denna personen framför sig. Sen att jag tycker att makens jobbkollega är nåt av det snyggaste på denna planet är en helt annan sak.

Slo undrade om vi aldrig faller för de "normala" killarna och bara de som är vältränade och jag fick ju svara att en kropp är ju oftast det man er först. Även om ögonen och leéndet är det jag ser först. Därför är det ju också så himla lätt att ange dessa skådisar, hade jag kärt känna Paul så hade jag kanske inte alls tyckt att han var lika sexig längre. Det har ju faktiskt mycket med personlighet att göra också. Nu ska jag inte förneka att inte utseéndet inte har betydelse, absolut inte, men jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon som såg bra ut, men i övrigt är helt pantad.

Å så var det ju det här med "normala" killar. Vad är en normal kille?