lördag, april 25, 2009

Har fått en del gjort!

4 maskiner tvätt har jag tvättat idag. Tänkte köra några i morgon också. Håller på att tvätta alla vinterkläder så jag kan hänga undan dem.

En del försmå vår/höstkläder har också åkt in i tvätten så de kan slängas ut på Tradera. Där har jag slängt ut lite saker idag och har faktiskt redan fått bud på en del. Det gick snabbt!

När vi var och handlade så köpte jag faktiskt två par capribyxor och ett 5-pack strumpor till mig. Egentligen skulle jag behöva långbyxor också och lika så L. O behöver tröjor, men på grund av vår inkomst den här månaden så får det vänta till nästa månad i stället. Fast vi sitter ju inte i sjön direkt. Vi behöver inte gå nakna.

Köpte en jacka från Villervalla till L för ett tag sedan också. Var lite rädd att den skulle vara för stor då jag tog stl 116, men den blev bra. En aning lång i ärmarna bara men det vek jag upp. Hade först tänkt ta 110 men i alla deras tröjor och liknande så blir de för korta i ärmarna för L och jag vågade inte chansa att jackan skulle passa i den storleken.

Bilder kommer i morgon!

Maken jobbar i natt också så jag och barnen har ätit kotletter, pommes, grillade champinjoner och tomater framför tv:n medan vi kollat på Sky High.

Barnen ska strax gå och lägga sig nu och jag ska ta mig an min hög med tvätt som ska strykas. Tänkte att jag skulle bli klar med den i kväll så jag slipper det i morgon. I morgon hoppas jag på att jag ska hinna måla och städa. Varför har dygnet bara 24 timmar?

Att göra!

I helgen har jag mycket att göra. Satte ihop en liten lista i går och så här blev det:

* Tvätta.
* Stryka.
* Röja i garderoben i hallen (Sätta in skolhyllor, nu är allt bara inslängt).
* Damma, dammsuga och Moppa.
* Måla lister.
* Måla fönster.
* Plantera lökar i rabatten.
* Så frön med barnen. (Har lovat)
* Tvätta fönster.
* Bädda rent alla sängar.
* Lägga ut saker på Blocket.
* Lägga ut saker på Tradera.
* Åka och handla.
Har säkert glömt något. Så nu ska jag inte sitta här längre. Jag tänkte börja med att plantera lökarna. För dra igång dammsugare och grejer är nog inten hit än. Maken var hemma från jobbet ca 7.30 i morse och han behöver nog få sova några timmar till tror jag bestämt.

Men först av allt ska jag gå på byxjakt. Sonen klädde av sig sina byxor i går kväll och nu hittar han inte dem. Han är makalös på att sprida sakerna omkring sig.

Å när kommer ni hem då?

T skulle ju följa med Alexander på strövarna i dag. De skulle hämta henne ca 8.50. Klockan blev 9.00 och fortfarande hade de inte kommit. Vi provade och ringa men ingen svarade. ca 9.15 kommer i stället Arvids mamma. Vi stod redan ute och väntade och Arvids mamma ropar, nu har vi jättebrottom. Vi har kört runt och letat vi visste inte var T bodde.

Men Susanne vet ju var vi bor (Alex mamma) så vi trodde inte det skulle vara några problem sa jag. Näe men nu var det Micke som skulle köra (Alex pappa) och han visste inte svara hon lite surt.

Sedan så springer de iväg. Jag hann varken säga bu eller bä. Ett hejdå T fick jag ur mig i alla fall.

Nu sitter jag här och undrar. Kunde inte Micke ha frågat Susanne var vi bodde då? Eller lyft telefonen och ringt och frågat oss? Varför kom Arvids mamma när hon skulle åka med Alex pappa? Å framför allt, när kommer de hem igen?

Många frågor och så få svar.

Jag får väl vara glad i alla fall att körsbärsblommorna har börjat slå ut i natt. Titta så fint!!


Linda, frågade mig om vi skulle odla något på baksidan. Typ potatis eller så. Svaret på det är: nej! Vi ska bara ha lite gräslök, persilja, dill o.s.v. i några pallkragar sedan. Men inte förren hela trädecket är färdigt.