fredag, maj 08, 2009

Sänggavel!


Jag har hittat en sänggavel jag vill ha, men med frakt och hela köret kommer den att kosta oss 3600kr ca. Det tycker jag är lite väl mycket. Tänkte jag skulle höra med pappa om han kan göra en i stället. Blir nog både billigare och bättre kvalité. Han är ju lite kinkig med sådant. *S*

Ja, snygg är den i alla fall och det är precis något sådant jag vill ha.

Ingenting!

Bara så ni vet: Jag har inget att säga i dag!

Knasig parkering!

När jag är på jobbet så parkerar jag i ett privat parkeringshus. De som bor och jobbar i byggnaden hyr sina platser där och man måste ha en elektronisk nyckel för att ta sig in.

Därför blev jag väldigt häpen, arg och irriterad när jag i går kom till jobbet, en aning sen och stressad. På nr 40 står en Citroën jag aldrig sett förr. Var fan kom den ifrån? Å va i helvete gör den på min plats?

Messar genast bilnummret till vägverket för att få reda på vem som äger fanskapet så idioten kan komma och flytta den. Givetvis så har personen som är registrerad ägare på bilen inget registrerat telefonnummer. KUL! Varken på vägverket eller hos eniro.

Vid det laget var jag redan 20 minuter försenad till jobbet och jag kännde mig enormt stressad. Var fan skulle jag ställa bilen? Jag kunde ju inte gärna ta en annan ledig parkering då alla platserna är uthyrda och jag vill inte göra samma sak mot någon annan.

Medan tankarna far runt i skallen så börjar jag backa. Hornen växer i pannan och jag kommer på det. Jag parkerar på tvären bakom fanskapet. Detta gör att jag också stänger inne min granne, men på dennes ruta sätter jag en lapp där jag ber om ursäkt och skriver även mitt mobilnummer för att personen i fråga ska kunna ringa mig om de måste ha bilen.

På bilen som står på min plats sätter jag en lapp där jag meddelar att jag gärna ser att min plats är ledig när jag kommer och att min bil flyttas tidigast 14.15.

Ingen ringer under hela tiden jag jobbar och när jag slutar och kommer ner i garaget igen så var det liksom inte lika kul längre. Ingen hade ju märkt att jag stått i vägen för dem. Lite deppad för att jag inte fått skälla ut personen i fråga lämnade jag i alla fall en lapp till på bilen med info om att han i fortsättning skulle fan i min parkering. En parkering som kostar 600kr i månaden. En parkering jag har för att jag inte kan köra stan runt och leta efter en parkering, som om man hittar bara får stå två timmar i taget på. Gaaah!

Givetvis glömde jag ta ett kort på vår snygga parkering, men jag lovar, står fanskapet där i dag igen, ja då kör vi samma prossedur en gång till, denna gång MED bildbevis.

Tur att jag i stort sett alltid kör vår skruttibangbang-bil till jobbet. Den är krockskadad, gammal och ful och om någon försöker köra på den för att komma ut så skadar det mer dem själva.

Det som stör mig allra mest är var personen fick nycket ifrån för att komma in. För är det en person som bor i huset, ja då borde han veta att alla parkeringar är upptagna. Å har han lånat en nyckel av någon som bor där, ja då ska jag fan ta upp det med hyrsvärden. Han har inget i vårt låsta garage att göra... SPÅN!!