måndag, januari 12, 2009

Bara för att...

... jag nu bestämt mig för att gå ner i vikt så är jag så satans sugen på nåt att stoppa i munnen när jag glor på tv. Hade det varit så att jag inte skulle ge mig in i viktminskande så hade jag säkert inte varit sugen på ett skit.

Funderar allvarligt på att gå och lägga mig för då släpper i alla fall suget lite. Nåt måste det ju vara på tv som jag slapptitta på.

I morgon måste jag komma ihåg att leta reda på T´s skridskor för hon ska åka med "Klubben" efter skolan och sedan ska hon på sin första gitarrlektion.

SLOTAT - episode 13 - promo

Ja, jag vet att jag är nördig men i kväll är nästa avsnitt....... ÄNTLIGEN! :S


OMG, WTF *gråter*

Ställde mig på vågen i morse. Mitt nya viktminskande liv ska ta sin början idag, men gud vilken chock det blev. Jag visste ju att jag gått upp i alla fall 7kg sedan jag "slutade" viktväkta för några år sedan men över jul och nyår har jag gått upp ytterligare några kilo.

Min startvikt i dag är såledeles 75,8kg. Hjälp och milda makter säger jag bara... Nåja, nu är det bara neråt på vikten som gäller i alla fall.


I kväll ska jag se om jag kan hitta måttbandet också så jag kan mäta mig. För måttet säger oftast mer än vikten.

Min målvikt är i alla fall 62kg men dit är det långt så jag har ett första mål att ta mig till 72kg. Att dela upp målet till flera mindre gör att det inte känns sååååå tungt.


Önska mig lycka till nu!