fredag, januari 16, 2009

Har ont i mungiporna

Maken och jag har nu på frukosten suttit och kollat filmbloopers på datorn. Fan jag garvar så jag har ont i hela ansiktet. Fast å andra sidan så sägs det ju att ett gott skratt förlänger livet så jag har nog förlägt mitt med i alla fall ett år nu....Hoppas jag!

Hittade alla dessa bloopers när maken skulle ladda in videoringsignaler i dotterns telefon. Jäkla unge alltså, hon har mer lagringsutrymme i telefonen än vad jag har. :P Å andra sidan har hon bättre telefon än jag också.


Är lite irriterad faktiskt också. På UPS (de som levererar paket ni vet). Det är ju märkligt att man inte kan boka in villken tid de ska komma. Näe, de säger bara att vi kommer i morgon så ska man inte missa dem så får man ta ledigt hela jäkla dagen för att passa dem. Dessutom är de otrevliga att prata med. Är det service det? Inte i mina ögon i alla fall. Tänker aldrig utnyttja dem igen om jag inte blir tvungen. Den här gången hade vi inget val för det var ett x-box vi skickade i väg och de använder sig bara av UPS.

Det var HDMI utgången på X-boxet som la av. Efter endast 3 veckor. Kul!!!! Vi kunde ha fått ett helt nytt direkt i butiken men de var totalt slut i alla deras butiker i hela sverige och på centrallagret så de trodde det skulle gå fortare om vi skickade in det i stället för att vänta på att de skulle få in ett nytt. Ja reklamationsservicen är det då inget fel på i alla fall.... Men UPS, näe ta er i brasan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar