söndag, juli 12, 2009

Bara förstör!

Hur ska man göra för att få ungarna att förstå? Hur ska man få dem att fatta att man blir både arg och lessen och totalt uppgiven när de bara måste ha sönder allt eller rita på allt?

L är värst. Det ritas på möbler, väggar, kläder och saker. Allt som kommer i hans väg. Han är också väldigt oförsiktig och kastar gärna saker omkring sig så andra saker går sönder. I dag t. ex så slängde han iväg en goseflodhäst så en lampa ovanför en bokhylla knäcktes. Häromdagen blev han arg och välte min strykbräda så den gick sönder och så fortsätter det.

När han tar sönder saker så menar han det egentligen inte. Det bara blir, men det är ju ändå så tråkigt.

Jag vill bara gråta. Här sliter man för att få ihop pengar och köpa det man villa/behöver och så har han sönder andra saker så man måste ersätta detta i stället för att köpa det där andra.

Ja, ja, egentligen är de världens goaste allihop, men ibland får jag bara sådan lust att gå hemifrån och lämna dem några timmar.

Gaahhhh!!!

1 kommentar:

  1. Så trist! Som tur är är det bara en period, som går över. Har haft perioder när pennor osv var utom räckhåll för sonen då han bara ritade ÖVERALLT. Nu är han 7 år och ritar bara där han ska :-) Men det är trist när det håller på.
    Sedan har han haft en period när han skulle prova så mycket, som blev så fel. T ex pumpade han ut all tvål i handfatet, bara för att se hur mycket skum det blev. Man skrattar ju åt det nu men just då var det INTE kul alls...

    SvaraRadera