söndag, mars 22, 2009

T's rum!

Nu har vi sakta men säkert börjat med renoveringen av T's rum. Både taket och fönstret är målat men det sistnämna behöver en strykning till. En ny fönsterbräda ska fixas och sedan är det golv & väggar kvar.

Vi har även börjat fixa möblerna, var en sväng på IKEA i går. Mycket saknas fortfarande men vi kommer inte stressa. Det får ta den tid det tar. Tv-bänken är ny, lika så skrivbordet. Det ska in en ny säng, matta, byrå, anslagstavla, gardiner, taklampa, hyllor på väggarna, bokhylla, skrivbordsstol, tavlor, blommor och lite annat smått som höjer mysfaktorn. Här kommer dock lite bilder. Från innan och hur det blev med den nya tv-bänken och skrivbordet.

Glömde förresten att alla lister och dörrkarmarna också ska målas vita.

Skrivbordshörnan före...

....Efter!

Det ska på ett genomskinligt skrivbordsunderlägg här sedan. Så man er bordsskivan igenom. Även vita och svarta burkar för pennor och liknande.

Tv hörnan innan.....

.....efter!

2 kommentarer:

  1. Så fint det blev!!!

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev, var köptes det där tv bänken från? den va riktigt fin, vill med ha en sån, fast helst svart och så skulle jag nog skruva upp den utan ben, tror det kunde passa till min tv. oh nu vill jag med ha tv bänk på störten!

    Alltid roligt att renovera, nu är nästan alla tapeter nerrivna hos mig. Ända nackdelen är att hela väggen är ojämn (hus från 1800 talet) så man ser hur tapeten går upp och ner, spackel eller utan spackel, inget hjälper. det är som "stora luftbubblor" nästan som en handboll stora som putar ut (själva träet i väggen). Men men man gör det bästa av situationen =)

    SvaraRadera