lördag, februari 28, 2009

Paket!

Om 5 timmar och 14 minuter fyller T 10 år. Tänk vad tiden går fort! Kommer fortfarande ihåg hur ont i händerna jag hade efter att ha kramat sängstolpen under förlossningen. Krystade ju ut henne utan någon bedövning alls.

När barnen har gått och lagt sig ska jag slå in två presenter till henne. Det blir inte så mycket i morgon då hon ska få lite dyrare saker sedan. Hon ska få en ny cykel men det får hon lite längre in i vår eller i sommar. Det är roligare då att gå och kolla efter cykel. Dessutom ska vi ju renovera hennes rum och hon ska få nya möbler och sedan önskar hon sig en ny dator också. Hur det blir med det vet vi inte riktigt, men vi får se.

Av morfar vet jag att hon får 200kr och av mormor fick hon 500kr. Av kusinerna får hon också bara pengar och av farmor och farfar en Weekend i Stockholm tillsammans med sin kusin Madde som fyller 10 i april. De kommer åka i sommar när det är varmare. Det hon ser fram emot mest är att få gå och köpa nya Lacoste tröjor... Jodå, den damen vet precis vad hon vill ha. *S*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar