söndag, juli 19, 2009

Harry Potter!

När barnen blir så stora att de själva surfar omkring på nätet, ja då undrar man ibland vad de letar efter och vilka sidor de befinner sig på.

För någon vecka sedan hittade jag i alla fall den videon som barnen har tjatat om hur länge som helst.
De pratade om en video där det är dockor som sjunger såhär på ett ungefär: Snape, Snape, Severus Snape...... osv.
Jag trode att de hittat den på Youtube och visst den ligger där också, men det var där de hittat den, utan här:
http://www.potterpuppetpals.com/

Så nu funderar jag på att ta bort internet från ungarnas datorer......
jag gillar inte riktigt att de är på en massa konstiga sidor. Undra hur fasiken de hittade den här? för jag måste säga att det är ju inte direkt det första man får upp på Google. Å vilka andra sidor har de hittat som inte är så lämpliga?

Trotts detta kan jag faktiskt se det roliga i videon *s*. Jo, jag har ju sagt att jag har kass humor. Funderar på om man ska bränna med den som mp3:a på en skiva och lägga i bilen. Ha ha, resten av familjen kommer ju att bli rätt paffa när den kommer mitt bland alla låtar...

Å låten då? Jo här är den:1 kommentar:

  1. Har samma funderingar. Äldsta dottern (9 år) vill gärna ha internet på sin dator men vi säger nej, hon får surfa på datorn i vårt sovrum där man har lite mer uppsikt (samma plan som vardagsrum och kök medan hennes rum ligger på övervåningen).
    Hörde om ett barn på 11-12 år som sökt på "seks" på google och smart nog får man ju förslag "menar du "sex"?. Vill inte veta vad han/hon hittade för något...

    SvaraRadera